Okulumuz e- Twinning School ödülünü aldı.

Mustafa Marangoz ilkokulu, Ulusal Destek Servisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda "eTwinning Okul Etiketi"ne layık görüldü.

2019-2020 eTwinning Okul Etiketi kazanan okullar açıklandı. Gaziantep'te ki bu 19 okul arasında bizim okulumuz da yer almaktadır.

Okulumuz Ulusal Destek Servisi tarafından; Dijital uygulamalar, e güvenlik uygulamaları, Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi gibi alanlarda yapılan değerlendirme sonucunda okuldaki eTwinning ekibi başarılı bulunarak "eTwinning Okul Etiketi"ne layık görüldü.

Çalışmalarından dolayı ekip liderimiz Merve Betül GÖKSU ve tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.

19.03.2020 582

19-03-2020

Adres:
PERİLİKAYA MAH. 98031 NOLU SK. MUSTAFA MARANGOZ İLK OKULU BLOK NO 15 İÇ KAPI NO 2 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP